Асортиментът на Jumbo

Jumbo“ е международна верига магазини за детски играчки, домашни стоки, книги, хранителни стоки и други артикули за дома и свободното време. Тази търговска марка е популярна в няколко страни, и предлага широка гама от продукти за всички възрасти.
„Jumbo“ предлага голям избор от детски играчки, включително образователни игри, пъзели, играчки за външна игра, кукли, конструктори и много други. Те също така предлагат продукти за бебета, детско облекло, аксесоари за училище и различни домакински стоки.

В Jumbo-bg.com  можете да очаквате във вашия супермаркет, но много повече. В Jumbo-BG.com ще намерите всичките си ежедневни хранителни стоки, много нови продукти, резки промоции и екстри от La Place. Освен това не е нужно да избирате при нас: в Jumbo ще намерите най-доброто обслужване, богат асортимент и ниски цени. Открийте цялата гама.
Великден.Купете шоколадови яйца и направете свои собствени рецепти
Знаете ли, че около Великден изяждаме средно по 47 шоколадови яйца на човек? И че 6 от 10 белгийци обичат да опитват нови вкусове? Jumbo е точното място за това: имаме шоколадови яйца в повече от 15 различни вкуса. Едната още по-вкусна от другата. Опитайте се да стоите далеч от това.
Открийте всички вкусни вкусове
Рецепти с шоколадови великденски яйца
Представена рецепта: брауни с великденски яйца
Искате ли да си направите закуска с великденски яйца?
Печене на бисквити с парченца шоколад и рецепти
Бисквитите с парченца шоколад винаги са добра идея. Забавно за правене и вкусно за хапване. Искате ли да изпечете бисквити с парченца шоколад? Започнете със съветите и рецептите на Jumbo и създайте най-вкусните бисквитки с шоколадови изделия на масата. Вкусно!

Нови продукти