Играчки от Jumbo-bg.com – маркови и вносни марки, бебешки стоки, различни видове играчки за „малки и големите деца“ са само част от съкровищата, които ще откриете в Jumbo Toys LTD.Магазинът постоянно се обогатява с нови играчки 2023( affiliate program).Присъединете се към нашата афилиейт програма за детски играчки Jumbo Toys и печелите процент от всяка закупена стока от сайта ни.За повече информация пишете на e-mail jumbotoysbg@gmail.com.

Доставка и плащане

Уважаеми клиенти на онлайн платформа Jumbo-BG.com за детски играчки

По-долу ще намерите полезна информация за обслужването ви през онлайн магазина.

Най-важното накратко е:

1. Ползвате безплатна доставка за поръчка над 99.99лв.

2. Когато направите поръчка, ще получите имейл, когато поръчката бъде изпратена. Ако искате да се свържем с Вас преди да пратим поръчката, моля напишете го в полето за бележки при финализиране на поръчката.

ЦЕНИ ЗА ДОСТАВКА

1. Платена доставка

При поръчка на стойност до 49.99в., доставката е в размер на 7,00 лв. (доставката е фиксирана за София и страната, независимо от теглото).

2. Безплатна доставка
При поръчки на стойност над 99.99 лв., ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА! (важи за цялата страна, независимо от теглото)

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

В брой при доставака (наложен платеж).Работи предимно с Еконт и Спиди от  куриерските  фирми.

 

ОБРАБОТКА НА ПОРЪЧКИ И СРОКОВЕ НА ДОСТАВКА

1. Поръчки направени до 16 ч. в работни дни (от понеделник до петък), се обработват същия ден и се предават на куриер! Срок на доставка: 48 часа, ако няма забавяне от страна на куриерската фирма.

2. Поръчките направени в Петък след 16:00ч., Събота и Неделя, се обработват в понеделник. Срок на доставка: София – 48 часа, ако няма забавяне от страна на куриерската фирма.

 

*Изключение правят някои населени места, които се посещават във фиксирани дни от нашия куриер. За тях доставката е до 4 работни дни.
Ще бъде уточнено от наш представител( jumbo-bg.com ), при потвърждение на поръчката по телефон или емайл