Цена: 14,98 лв.

Описание

ПЛОДОВЕ: Трябват Ви по 2 вида от всеки плод: лимони, кивита, портокали, ябълки и диня. Можете да подредите плодовете пред Вас, както пожелаете. Трябва да проверите дали имате бомба и правилен резен от всеки вид плод. Така че, ще вземете 1 лимон-бомба и 1 резен лимон, 1 портокал-бомба и 1 резен портокал, и т.н. За да започне всеки отделен ход, плодът трябва да бъде РАЗРЯЗАН СТРАНИЧНО НАДОЛУ. Всеки играч взема и по един меч. Вземете Картите за мисии и ги поставете в средата на игралното пространство.:
КАРТИ ЗА МИСИИ: Всяка карта показва различни видове от петте плода. Някои от показаните плодове са разрязани, някои не са. Когато играете, целта е да обръщате само разрязан плод.:
ОБРЪЩАНЕ НА ПЛОДОВЕ- СЕНСЕЙ ОБИЧА ВАРИАНТИТЕ! Можете да използвате или РЯЗАНЕ или КЪЛЦАНЕ за да обърнете плода. НЕ можете да използвате ръцете си!:
ДА ИГРАЕМ Започва по-възрастният играч, който обръща една Карта за мисия, така че да я виждат и двамата играчи. Всеки ход е пряк сблъсък – двамата играчи се борят да спечелят ВСЯКА Карта за мисия. За да спечелите картата трябва да сте първият играч, обърнал правилния плод. Помнете, можете да обърнете само РАЗРЯЗАН плод. Например, на показаната карта обръщате само лимона и ябълката.:
СЕНСЕЙ ИСКА ДА СТЕ ПРЕДВИЗИКАН! Ако обърнете плода и видите бомба, трябва да го обърнете обратно и да продължавате да опитвате. Помнете, НЕ можете да използвате ръцете си, за да обръщате плодовете! Когато обърнете правилния плод, хванете Картата за мисия. Другият играч може да провери дали сте разрязали правилния плод. Ако не сте или ако се разрязали и плод, който НЕ ТРЯБВА да бъде разрязан, картата отива при другия играч! Играчът, спечелил Картата за мисия, обръща следващата карта, за да продължи играта. :
Първият играч, събрал 5 Карти за мисии, е победител в играта! За по-дълга игра, играйте, докато победителят събере 10 Карти за мисии.:
Комплекта съдържа:
• 20 Плода;
• 2 Меча;
• 40 Карти за мисии.
Играчи: 2
Подходяща за деца над 5 години

Характеристики

Възраст Над 5 г.
Пол За момчета, За момичета

You Might Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *