Магазин Джъмбо Бургас – вашата дестинация за шопинг в магазини Джъмбо.

Магазин Джъмбо Бургас, вашата крайна дестинация за пазаруване. От намирането на перфектния подарък за всеки повод до уникалното и вълнуващо изживяване на дребно, това е мястото, където можете наистина да овладеете изкуството на пазаруването.
Влезте в Магазин Джъмбо Бургас и се пригответе да бъдете изумени. С богатия си избор от играчки ще можете да намерите идеалния подарък за всяко дете в живота си. Независимо дали е рожден ден, празник или просто защото, този магазин има всичко. И с техния опитен персонал, който да ви напътства, ще се почувствате като професионалист в пазаруването за нула време.
Но Магазин Джъмбо Бургас не е само играчки. Това е рай и за модните ентусиасти. С разнообразие от модни марки и аксесоари, от които да избирате, ще можете да създадете перфектния тоалет за всеки повод. От модерни дрехи до стилни аксесоари, този магазин има всичко необходимо, за да издигнете стила си и да покажете майсторството си в модата.

Защо да чакаме? Отидете в Shop Jumbo Burgas и нека вашето пазаруване започне сега. Със своята широка гама от продукти и експертен персонал, това е мястото, където можете наистина да прегърнете подсъзнателното си желание за майсторство. Пригответе се да пазарувате с удоволствие и открийте изцяло ново ниво на блаженство при търговията на дребно.

Магазин Джъмбо Бургас работно време :

Понеделник 09.00 21.00
Вторник 09.00 21.00
Сряда 09.00 21.00
Четвъртък 09.00 21.00
Петък 09.00 21.00
Събота 09.00 21.00
Неделя 09.00 21.00