Станете наш партньор – Ако имате подходящи артикули и желаете да ги публикувате в нашата платформа, отделете 5 минути, кандидатствате и получите одобрение за включване в Партньорската програма(афилиейт програма) на Jumbo-BG.com
Jumbo BG онлайн магазин, сега е моментът да станеш нещо повече от клиент на Jumbo. Стани Афилиат на Jumbo-BG.com и препоръчвай нашите продукти, за да печелиш пари от всяка продажба, за които допринасяш.

Партньорски сайтове  Jumbo-BG.com  –  афилиейт програма на Jumbo Toys LTD
Детски играчки Jumbo Toys се стреми да предлага своите продукти на най добрите цени и да доставя удоволствие да пазарувате в нашата платформа.Искаме да развием магазина ни до номер 1 в БГ за детски играчки на конкурентни цени. Когато няма наличност на нашият магазин Jumbo Toys, пишете ни и ние ще ви препратим към наш партньор от който да закупите желаната играчка и да зарадвате вашето дете, за нас това е  много важно.Ще се радваме след успешна покупка да споделите сайта ни в социалните мрежи за да достигне до повече хора.:) Благодарим ви предварително и следете сайта ни за нови промоционални играчки.