Цена: 79,98 лв.

Описание

В тази предизвикателна и непредсказуема игра ще трябва да работите в екип, за да сглобите пъзела и решите скритите загадки, с помощта на които успешно да преминете трите приключения на Джуманджи, всяко от тях за 60 секунди.
1. Килерът с говорещите барабани (ниво на трудност 2/5).
– Преди година вашият приятел Джеси изчезва безследно. По време на часа по математика на господин Колинс сънувате странен сън за Джеси и игра, наречена Джуманджи. Може би намирането на тази игра ще ви поогне да разгадаете мистерията зад изчезването на Джеси! Но първо трябва да избягате от наказанието след часовете…
2.Търсенето на Джеси (ниво на трудност 3/5).
-Пляс! С гръм и трясък падате от небето и се приземявате в някаква джунгла. Осъзнавате, че току-що сте били в компютърна игра! Това трябва да се е случило и с приятели ви Джеси. Ако случаят е такъв, Джеси сигурно е тук някъде на това странно място.
3.Развали проклютието (ниво на трудност 3/5).
-Според Джеси проклятието на Джуманджи може да бъде развалено само когато смарагдовата луна изгрее на небосвода. Събитието, което се случва веднъж на десетилетие. Точно след 1 час смарагдовата луна ще достигне връхната си точка и ще бъде на правилното място, за да развалите проклятието. Ще трябва да побързате…или да изчакате още 10 години.
Комплектът съдържа:
• 1 електронен хроно декодер.
• 1 декодер жокери.
• 16 ключа, 24 карти-жокер.
• 3 различни приключение.
• 1 книга с инструкции.
Брой играчи: 3-5.
Подходяща за деца над 10 години.

Характеристики

Възраст Над 10 г.
Пол За момчета, За момичета

You Might Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *