Цена: 95,98 лв.

Описание

В тази нова версия на Играта Escape Room ще намерите четири уникални сценария – Паника на Титаник, Алиса в Страната на чудесата, Зората на Зомбитата и Друго Измерение, както и един въвеждащ сценарий, като всеки е по-труден от предния.
Ще успеете ли да се измъкнете за 60 минути?

Паника на Титаник:
Изведнъж се чува силен удар! Корабът се сблъска с огромен айсберг. Докато вълните се блъскат в кораба, се прокрадва една мисъл: „Този кораб не може да потъне, нали?“. Когато хората започват да крещят и виждате как водата приижда, разбирате, че трябва да напуснете кораба. И то бързо!
Трудност – 2/5

Алиса в Страната на чудесата:
Хей! Бял заек в униформа, колко странно! Той поглежда към часовника си и казва, че чаеното парти ще започне съвсем скоро. Говорещ заек?! В удивление тръгвате след заека и преди да се усетите, земята под вас изчезва! Това е началото на едно необичайно приключение…
Трудност – 3/5

Зората на Зомбитата:
Прекъсваме предаването за да ви съобщим тревожни новини. Зомбита се разхождат из града. Това не е шега! Стигнете спасителния хеликоптер възможно най-бързо, градът ще бъде напълно унищежен. Нямате време за губене! Повтарям…
Трудност – 3.5/5

Друго Измерение:
Всичко започна след експлозията във военната база. Случват се странни неща. Изчезват деца, а сенки, които няма как да бъдат човешки, се спотайват в тесните улици. Какво се случва тук?

Стратегическа игра за 2 -4 участника.

За всяка една стая: игра с времетраене около 60 мин.

Включен хроно декодер.

Подходящо за играчи над 14 години.

Характеристики

Пол За момчета, За момичета

You Might Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *