Джъмбо работно време

Магазин Джъмбо София – Магазин Джъмбо София е уникално шопинг изживяване, разположено в сърцето на българската столица. Предлага както на жителите, така и на посетителите на града шанса да намерят нещо специално сред широкия си избор от артикули. От дрехи и аксесоари до домашен декор и играчки, този мол има всичко.

В Jumbo Sofia ще намерите невероятна селекция от дрехи и аксесоари. Независимо дали търсите нещо ежедневно или официално, ние имаме всичко. Имаме широка гама от продукти от най-новите тенденции до вечната класика. От ризи и дънки до костюми и рокли, тук има нещо за всеки вкус.

Предлагаме и аксесоари като чанти, бижута, шапки, шалове и др. С толкова много възможности можете да завършите всяко облекло с перфектния аксесоар. Нашият любезен и опитен персонал е винаги на разположение, за да ви помогне да намерите идеалния артикул за вашия гардероб. Пазарувайте онлайн или в магазина днес за страхотни спестявания от нашата селекция от стилни дрехи и аксесоари!
Домашен декор и мебели




От облекла и аксесоари, магазин Джъмбо София предлага и голямо разнообразие от декори и мебели за дома. От цветни килими до модерни лампи, има по нещо за всеки стил. Независимо дали искате да направите изявление с уникален артикул или просто да промените стила на хола си, Jumbo Sofia ще ви покрие.

Изборът на мебели включва елементи от различни материали като дърво, метал или стъкло. Можете да намерите всичко – от красиви фотьойли до стилни маси за кафе, които ще паснат идеално на всяка стая.

А ако търсите нещо специално, те предлагат мебели по поръчка, за да отговорят на всички ваши нужди. Какъвто и да е поводът, техните висококачествени продукти със сигурност ще впечатлят всеки.
Играчки Джъмбо и артикули за хоби

Jumbo Sofia е едно гише за всички ваши нужди от играчки Джъмбо и хоби! От най-новите екшън фигурки до класически настолни игри, ще намерите всичко тук. Рафтовете са заредени с невероятна селекция от артикули, подходящи за всяка възрастова група, от малки деца до възрастни.

Няма да имате проблеми да намерите нещо, което ще забавлява и ангажира всички. Освен това персоналът е винаги на разположение, за да помогне с всякакви въпроси или запитвания, които може да имате. Независимо дали търсите нещо специално за подарък или просто искате да се поглезите, Джъмбо София има това, от което се нуждаете!
Електроника и развлечения

Влезте в света на Jumbo Sofia и се пригответе да бъдете заслепени от най-новите електронни и развлекателни продукти. От най-новите смартфони и системи за игри, до най-новите телевизори и системи за домашно кино, Jumbo Sofia има всичко.

Рафтовете на магазина са заредени с впечатляващ набор от джаджи и gizmos, идеални за нуждите на всеки технологичен ентусиаст. С квалифициран персонал на разположение, който да помага на клиентите в процеса на покупка, можете да сте сигурни, че ще получите най-добрия продукт за парите си. Освен електронни стоки, Джъмбо София предлага и селекция от музика, филми, книги и други забавни артикули, които ще ви забавляват с часове. Независимо дали търсите ново устройство или просто добра книга за четене, Jumbo Sofia има по нещо за всеки. И с ненадминати цени, няма да се притеснявате, че ще разбиете банката! Така че елате да разгледате какво предлага Jumbo Sofia – няма да съжалявате!